Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Wetswinkel Wijchen

Indien u in Wijchen of omgeving op zoek bent naar rechtshulp of meer specifiek een wetswinkel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Elk jaar de Stichting Rolstoeldansen Nederland (SRN) organiseert in Wijchen het Rolstoeldans-evenement Wijchen Swingt Internationaal. Er zijn meerdere wandel- en fietsroutes die langs mooie plekken en bezienswaardigheden van de gemeente Wijchen voeren. In het Kasteel Wijchen is het Museum Kasteel Wijchen gevestigd, hier zijn veel bezienswaardigheden over Archeologie, Hedendaagse Kunst, Regionale Geschiedenis en Museumtuin 'De Tuun'. In het recreatiegebied Berendonck in de regio Nijmegen is bals te vinden tussen dorp en stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent op het gebied van juridische hulp / juridisch advies tevens een bekend fenomeen in Wijchen zal worden.

Wij verlenen deskundige rechtshulp met de laagdrempeligheid van een wetswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is.U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

wetswinkel Wijchen

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een wetswinkel zoekt in Wijchen, of in Nijmegen, Groesbeek, Elst, Molenhoek, of andere plaatsen rondom Wijchen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. Voor vragen of meer informatie kunt u te allen tijde ons contactformulier invullen. Als u een afspraak wilt maken met een van onze rechtsagenten kunt u bellen naar 0900 4000 000.