Advocaten

Advocaten zijn in sommige situaties onmisbaar. Ondanks dat u dit vaak niet wilt kan het zijn dat u advocaten nodig heeft om een vervelende situatie op te lossen of om goed op de hoogte te zijn van uw rechten en plichten op een bepaald vlak. Advocaten zijn echter vaak erg prijzig. De Rechtsagent heeft hiervoor een goed alternatief ontwikkeld die voor iedereen toegankelijk is. In de plaats van advocaten kunt u derhalve rechtsagenten inschakelen.
U kunt bij de Rechtsagent terecht voor juridisch advies op verschillende gebieden. We hebben deskundige medewerkers in dienst waarvan de kennis niet onder doet ten opzichte van de kennis van advocaten. We kunnen u voorzien van juridisch advies wat snel, betrouwbaar en betaalbaar is. Geen torenhoge kosten om te weten waar u staat, maar een eerlijke prijs voor eerlijk en goed advies. Bovendien profiteert u bij ons van een unieke extra service. We bieden de mogelijkheid om voor advies bij u op locatie te komen.
Wilt u meer weten over de diensten van de Rechtsagent of heeft u vragen, vul dan ons contactformulier in. Wij zullen kosteloos beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen. Voor het direct maken van een afspraak kunt u bellen naar 0900 4000 000.