9.7 / 10

1322 Beoordelingen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Redelijke tarieven

Auto gekocht met verborgen gebreken

Hulp aan particulier en bedrijf.

We kunnen u helpen bij het eisen van herstel, ontbinding (geld terug) of schadevergoeding bij een auto die is gekocht met verborgen gebreken of andere aankopen met verborgen gebreken zoals bij een: huis, bedrijf, machine, boot, keuken etc.

Auto, etc. gekocht met verborgen gebreken? Dit is onze werkwijze.

Kosteloze beoordeling

U mag uw probleem telefonisch of middels onze formulieren aan ons voorleggen. Wij zullen kosteloos en vrijblijvend voor u beoordelen of wij u kunnen helpen.

Hulp mogelijk, dan mag u een afspraak maken voor een eerste consult/advies middels videobellen, bellen of zo nodig aan huis of bedrijf.

- Vaste prijs ongeacht de tijdsduur
- Bepalen van uw rechtspositie
- Persoonlijk contact met een Jurist
- Ervaring en kennis onder één dak
- Beoordeeld met een 9,7

Ondersteuning door onze juristen

Ervaren juristen kunnen u desgewenst voor een redelijk tarief bijstaan. Het tarief wordt u reeds bij het maken van een afspraak voor het eerste consult/advies aan u medegedeeld. Veelal lossen de ervaren juristen het geschil zonder rechtelijke tusenkomst op, zodat uw kosten beperkt blijven. Indien het niet anders kan, dan kunnen zij desgewenst voor u procederen.

We begrijpen dat het belangrijk is dat de kosten tegen de baten opwegen.

U mag ons vanuit geheel Nederland direct bellen of een bericht schrijven op de website, zodat wij kosteloos voor u kunnen beoordelen of wij u verder kunnen helpen.


Auto gekocht met verborgen gebreken? hieronder meer informatie

Een verborgen gebrek is een gebrek die zogezgd verborgen is. Dit betekent dat zowel de verkoper als de koper niet van het gebrek op de hoogte waren. Bij aanschaf van een auto kan dit te maken hebben met bijv: een niet of slecht werkende motor , een kapot onderstel, defecte electronische delen etc.

Er kunnen natuulijk ook gebeken zijn waarvan de verkoper wel wist, maar u niet over heeft ingelicht.

Bij zowel veborgen gebreken als bij gebreken waavan de vekoper wel van op de hoogte was, kan er sprake zijn van non-conformiteit. De auto voldoet niet aan hetgeen u redelijkerwijs van de auto hoeft te verwachten. U hoeft bijvoorbeeld van een auto die 4 weken oud is, niet te verwachten dat de motor niet meer werkt etc. In dit geval heeft u recht op kosteloos herstel binnen een redelijk termijn. Wanneer dit uitblijft, kunt u de overeenkomst ontbinden. Ontbinden betekent dat u de auto terugbrengt en de vekoper de verkoopprijs volledig aan u terugbetaald. Daarnaast kan u recht hebben op aanvullende schadevegoeding, zoals gemaakte juridische kosten, een huurauto gemiste winst etc. Wij kunnen hieromtrent uw rechtspositie bepalen en zo mogelijk om herstel of ontbinding van de koopovereenkomst en aanvullende schadevergoeding verzoeken.

In sommige gevalllen kan de koopovereenkomst direct worden vernietigd of ontbonden. Denk bijvoorbeeld aan, wanneer de kilomterstand is teruggedraaid of reparatie duurder is als de auto etc.

Wij kunnen ook ondersteunen wanneer u als verkoper er onterecht van wordt beticht dat een door u verkochte auto gebreken heeft waaarvoor de koper meent dat u verantwoordelijk bent.


U mag ons direct bellen of een bericht schrijven op de website, zodat wij kosteloos voor u kunnen beoordelen of wij u verder kunnen helpen.