9.7 / 10

1329 Beoordelingen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Redelijke tarieven

Juridisch advies

In heel Nederland kunt u bij ons terecht. We beoordelen eerst kosteloos of we u inderdaad kunnen helpen. U mag direct bellen of een bericht achterlaten op onze website. Snel Deskundig en betaalbaar.

De Rechtsagent bestaat uit ervaren juristen die u op verschillende rechtsgebieden uitstekend juridisch advies kunnen bieden.

Een jurist wordt bij De Rechtsagent een Rechtsagent genoemd. Dit is een ervaren universitair opgeleide jurist met specifieke ervaring. U mag van een jurist verwachten dat die snel en deskundig handelt, zodat uw problematiek goed en adequaat wordt opgelost. De Rechtsagent voorziet hierin.
.
Voor welk Advies kunt u bij ons terecht.

  • Juridisch Advies aan particulieren bij geschillen inzake: Werk en Ontslag, Buren, Huur en Verhuur, Koop en Verkoop, Bouw en Aanneming, Scheiding, Omgang en Alimentatie, Schade en Aansprakelijkheid, Omgevingsvergunning, Rijbewijs en VVE.
  • Juridisch advies aan bedrijven bij geschillen inzake: Arbeidsrecht, Huurrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Ondernemingsrecht, Overeenkomstenrecht, Bestuursrecht, Incassorecht en Intellectuele Eigendomsrecht


Wat is onze werkwijze


Kosteloze beoordeling

U mag uw probleem kosteloos en vrijblijvend telefonisch of middels onze formulieren aan ons voorleggen. Wij zullen voor u beoordelen of wij u kunnen helpen.

Indien wij u inderdaad verder kunnen helpen, dan mag u een afspraak maken voor een eerste consult/advies

- Vaste prijs ongeacht de duur van het consult.
- Bepalen van uw rechtspositie. Wat is uw kans van slagen
- Zo nodig, advies op locatie (ook telefonisch en online!)
- Alle kennis onder één dak.
- Beoordeeld met een 9,7 door onze cliënten.

Vervolgondersteuning door onze juristen

In het gesprek mag u desgewenst aangeven dat u van onze vervolghulp gebruik wenst te maken. Voorts bespreken wij uitgebreid onze voorwaarden en u wordt uitgenodigd om onze voorwaarden voor onze vervolghulp te aanvaarden. Na aanvaarding kunnen onze juristen u bijstaan door: uw wederpartij aan te schrijven, uw wederpartij te dagvaarden, bezwaar aan te tekenen, in verweer te gaan, bemiddelen en/of onderhandelen etc.


Waar


Zuid-Holland in onder andere de plaatsen: Rotterdam Spijkenisse, Den Haag, Leiden, Delft, Gouda en meer

Noord Holland in onder andere de plaatsen: Haarlem, Purmerend, Beverwijk, Amsterdam, Castricum en meer

Utrecht in onder andere de plaatsen: Hilversum, Zeist, Abcoude, Amersfoort, Nieuwegein Woerden en meer

Flevoland in de plaatsen: Lelystad, Almere, Dronten, Noordoostpolder, Urk of Zeewolde.

Brabant in onder andere de plaatsen: Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Veldhoven, Breda, Tilburg en meer

Overijssel in onder andere de plaatsen: Hengelo, Deventer, Enschede, Zwolle, Doetinchem Almelo en meer

Gelderland in onder andere de plaatsen: Ede, Arnhem, Apeldoorn, Aalten, Wageningen en meer

De Rechtsagent werkt ook in alle andere provincies. Dit is echter een greep uit de plaatsen en de provincies waar wij regelmatig worden uitgenodigd.

Advisering bij een juridisch conflict of een dreigend juridisch conflict is erg belangrijk. Hiermee kan immers schade en/of verergering van de situatie worden voorkomen. Het is daarom aan te raden om tijdig juridisch advies in te winnen.


Start


Schrijf een bericht of neem direct telefonisch contact met ons op, zodat wij kosteloos voor u kunnen beoordelen of wij u verder kunnen helpen