juridisch advies Heerjansdam

Indien u in Heerjansdam of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Heerjansdam is een rustig dorpje en bevindt zich als aan de grens van Barendrecht. Voor een hiusorisch dagje uit, kan men verschillende 18e eeuwse boerderijen aanshouwen welke rijksmonument waardig zijn. Voor familieplezier kan men terecht bij het familiebad Waal- en Weidebad aan de rand van het dorp.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Heerjansdam zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies HeerjansdamWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Heerjansdam, of in Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Dordrecht of andere plaatsen rondom Heerjansdam. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.