Juridisch bureau Krimpen aan den IJssel

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Krimpen aan de IJssel en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Krimpen aan den IJssel vervult op dit moment de rol van slaapstad van Rotterdam er zijn momenteel ook vele nieuwbouwprojecten. Er is ook veel water in en rond om de stad te vinden. Er is verder een streekmuseum te vinden, een recreatiebad en een muziekschool.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Krimpen aan den IJssel

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Krimpen aan den IJssel en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Krimpen aan de IJssel, of in Capelle a/d IJssel, Ridderkerk, Alblasserdam, Rotterdam of andere plaatsen rondom Krimpen aan de IJssel. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.