Juridisch Bureau 's Hertogenbosch

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in 's Hertogenbosch en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

's Hertogenbosch ook wel Den Bosch genoemd is het administratief en bestuurlijk centrum van de Provincie Noord-Brabant. De kathedrale basiliek Sint-Jan Evangelist is de bekendste bezienswaardigheid in de stad. De binnenstad van 's Hertogenbosch heeft een middeleeuws karakter is en het grootste omwalde gebied van Nederland.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in 's Hertogenbosch zal worden, zodat u aan ook ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket 's Hertogenbosch

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in 's Hertogenbosch en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in 's Hertogenbosch, of in Leusden, Kerkdriel, Rosmalen, Drunen of andere plaatsen rondom 's Hertogenbosch. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.

U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.