Juridisch bureau Sliedrecht

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Sliedrecht en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Sliedrecht staat vooral bekend om haar baggerbedrijven die van oorsprong uit de stad komen.
Er zijn ook twee musea te vinden in de stad: Het Nationaal Baggermuseum en het Sliedrechtsmuseum. Een woonboulevard en diverse sport- en recreatie mogelijkheden behoren ook tot het aanbod van de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Sliedrecht zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Sliedrecht

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Sliedrecht en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Sliedrecht, of in Dordrecht, Alblasserdam, Ridderkerk of andere plaatsen rondom Sliedrecht. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.