juridisch bureau Stichtse Vecht

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Stichtste Vecht en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Breukelen, Loenen en Maarssen zijn gebundeld in de gemeente Stichtse Vecht. Onder de noemer Stichtse Vecht Feest is er tussen mei en september, verspreid over vijf weekenden, van veel culruur te genieten. Zo wordt er een cultuurfestival en Parkpodiumconcert gehouden. Er is dan voor jong en oud van alles te doen. Voorts staat de gemeente bekend om de uit de middeleeuwen gedateerde kastelen en ridderhofsteden die nu nog overeind staan en te bewonderen zijn.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Stichtse Vecht zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch bureau nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Stichtse Vecht

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Stichtse Vechten omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Stichtse Vecht, of in Breukelen, Loenen, Maarsen, De Bilt of andere plaatsen rondom Stichtse Vecht. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.