Juridisch bureau West Maas en Waal

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in West Maas en Waal en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De gemeente West Maas en Waal staat bekend als militair laagvlieggebied voor defensie. Het landschap kenmerkt zich door schilderachtige dijken, de uitgestrekte polders, de vele boomgaarden en de prachtige uiterwaarden. De Tuinen van Appeltern zijn modeltuinen gemaakt door bekende ontwerpers. Daarnaast is er een groot watersportgebied "De Gouden Ham" met diverse natuur.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in West Maas en Waal zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een rechtswinkel nodig heeft.

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u naast een juridisch bureau ook bij ons terecht voor duidelijk juridisch advies en/of ondersteuning. Naast een goede service bieden wij in tegenstelling tot het juridisch bureau een persoonlijk aanpak waarbij we bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket West Maas en Waal

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in West Maas en Waal en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in West Maas en Waal of in Tiel, Druten, Wijchen, Neerijnen of andere plaatsen rondom West Maas en Waal. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.