9.7 / 10

1329 Beoordelingen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Redelijke tarieven

Koop ontbinden auto

Hulp aan particulier en bedrijf.


We kunnen helpen bij de ontbinding van de overeenkomst m.b.t. de aankoop van een auto of andere aankopen, zoals: huis, bedrijf, machine, boot, keuken etc.

Wat is onze werkwijze bij het ontbinden van een aankoop.

Kosteloze beoordeling

U mag uw probleem telefonisch of middels onze formulieren aan ons voorleggen. Wij zullen kosteloos en vrijblijvend voor u beoordelen of wij u kunnen helpen.

Hulp mogelijk, dan mag u een afspraak maken voor een eerste consult/advies middels videobellen, bellen of zo nodig aan huis of bedrijf.

- Vaste prijs ongeacht de tijdsduur
- Bepalen van uw rechtspositie
- Persoonlijk contact met een Jurist
- Ervaring en kennis onder één dak
- Beoordeeld met een 9,7

Ondersteuning door onze juristen

Ervaren juristen kunnen u desgewenst voor een redelijk tarief bijstaan. Het tarief wordt u reeds bij het maken van een afspraak voor het eerste consult/advies aan u medegedeeld. Veelal lossen de ervaren juristen het geschil zonder rechtelijke tusenkomst op, zodat uw kosten beperkt blijven. Indien het niet anders kan, dan kunnen zij desgewenst voor u procederen.

We begrijpen dat het belangrijk is dat de kosten tegen de baten opwegen.

U mag ons vanuit geheel Nederland direct bellen of een bericht schrijven op de website, zodat wij kosteloos voor u kunnen beoordelen of wij u verder kunnen helpen.

Meer informatie omtrent koop ontbinden auto.

Ontbinden betekent dat de aangekochte auto twordt teruggebracht en de vekoper de verkoopprijs volledig terugbetaald. Daarnaast kan er recht zijn op een aanvullende schadevegoeding, zoals gemaakte juridische kosten, reparaties, huurauto, gemiste winst etc.

Er dient voor onbinding een rechtsgeldige reden te zijn, zoals: (verborgen) gebreken, non-conformiteit, onbetaalde koopprijs etc. Daarnaast dient een gebrek voldoende groot te zijn om een ontbinding te rechtvaardigen. Wij kunnen voor u beoordelen wat uw kans van slagen is.

Om een koopovereenkomst rechtsgeldig te kunnen ontbinden dient je de verkoper eerst de gelegenheid te geven het gebrek te hestellen. Dit is niet vereist wanneer herstel niet mogelijk is of wanneer de verkoper reeds expliciet heeft duidelijk gemaakt dat hij/zij niet tot herstel overgaat
.

U mag ons direct bellen of een bericht schrijven op de website, zodat wij kosteloos voor u kunnen beoordelen of wij u verder kunnen helpen.