9.7 / 10

1322 Beoordelingen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Redelijke tarieven

Koopcontract laten controleren

Hulp aan particulier en bedrijf.

Indien u de geldigheid van een (koop)contract of bepaalde bepalingen in het contract wilt controleren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij voordat u een (koop)contract aangaat voor u beoordelen of het verstandig is onder de gestelde voorwaarden het (koop)contract aan te gaan.

Een (koop)contract bevat vaak balangrijke bepalingen omtrent:

  • Opzeggen
  • Ontbinden'
  • Uitsluitingen van aansprakelijkheid
  • Garantie
  • Termijnen

Het is niet altijd zo, dat hetgeen in een (koop)contract is afgespoken geldig is. Contractuele bepalingen, kunnen in strijd zijn met dwingende wettelijke bepalingen. Deze bepalingen zijn niet rechtsgeldig. Daarnaast kunnen contracten worden ontbonden, wanneer er sprake is van wanprestatie en/of non-conformiteit of vernietigt bij een verkeerde veronderstelling van zaken. etc. Wij kunnen u ondersteunen door bij al uw contractuele aangelegenheden uw rechtspositie te bepalen. Daarnaast kunnen wij voor u optreden wanneer uw rechten zijn aangetast.

Wat is onze werkwijze

Kosteloze beoordeling

U mag uw probleem telefonisch of middels onze formulieren aan ons voorleggen. Wij zullen kosteloos en vrijblijvend voor u beoordelen of wij u kunnen helpen.

Hulp mogelijk, dan mag u een afspraak maken voor een eerste consult/advies middels videobellen, bellen of zo nodig aan huis of bedrijf.

- Vaste prijs ongeacht de tijdsduur
- Bepalen van uw rechtspositie
- Persoonlijk contact met een Jurist
- Ervaring en kennis onder één dak
- Beoordeeld met een 9,7

Ondersteuning door onze juristen

Ervaren juristen kunnen u desgewenst voor een redelijk tarief bijstaan. Het tarief wordt u reeds bij het maken van een afspraak voor het eerste consult/advies aan u medegedeeld. Veelal lossen de ervaren juristen het geschil zonder rechtelijke tusenkomst op, zodat uw kosten beperkt blijven. Indien het niet anders kan, dan kunnen zij desgewenst voor u procederen.

We begrijpen dat het belangrijk is dat de kosten tegen de baten opwegen.

U mag ons vanuit geheel Nederland direct bellen of een bericht schrijven op de website, zodat wij kosteloos voor u kunnen beoordelen of wij u verder kunnen helpen.