Rechtsbijstand Overbetuwe

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Overbetuwe die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

De gemeente Overbetuwe kent een rijke bewoningsgeschiedenis met een bewoningscontinuïteit sinds de Steentijd, zo'n 4000 jaar voor Christus. Het zijn in het bijzonder de Romeinse vindplaatsen (waaronder de Romeinse tempels van Elst), de bodemrijke nederzettingen met bijzondere vondsten en de ligging aan de noordgrens van het Romeinse Rijk die kleur geven aan het verleden van de gemeente Overbetuwe. Over het thema Romeinen en Bataven zijn in de afgelopen jaren speciale themaroutes verschenen. Daarnaast wordt iedere eerste maandag van september de traditionele paardenmarkt gehouden in Elst, in 2012 voor de 752ste keer.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Overbetuwe zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij verlenen landelijke
juridische hulp en komen
desgewenst ook in
Overbetuwe en omgeving
aan huis of bedrijf.


U kunt bij ons terecht wanneer u geen rechtsbijstandverzekering heeft en u rechtsbijstand zoekt in:

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Overbetuwe, of in Elst, Zetten, Herveld, Driel of andere plaatsen rondom Overbetuwe. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.