Rechtsbijstand Scheveningen

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Scheveningendie behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Scheveningen is het mooie toeristendorp in de gemeente Den Haag. Het kan zich met recht de grootste badplaats van Nederland noemen. Er komen dan ook jaarlijks duizenden toeristen vanuit Duitsland en uit de rest van het land voor het languitgestrekte strand. Er is ook een prachtige boulevard en je kunt er ook vele winkeltjes en eetgelegenheden vinden.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Scheveningen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

rechtsbijstand Scheveningen

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Scheveningen en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Scheveningen, of in Den Haag, Kijkduin, Hoek van Holland, Monster of andere plaatsen rondom Scheveningen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.