Rechtsbijstand Vlaardingen

Voor particulieren en bedrijven in omgeving Vlaardingen die behoefte hebben aan rechtsbijstand en geen rechtsbijstandverzekering hebben en geen recht hebben op een toevoeging (pro deo advocaat).

Gelegen aan de Nieuwe Maas is Vlaardingen toch wel echt bekend als een Haringstad, ondanks dat de visserij al jaren verdwenen is uit de stad. Verder is de stad bekend om haar jaarlijkse uitreiking van de Geuzenpenning. De stad had een groeikern moeten worden, maar dat is het niet geworden. Wel is de stad nu een forensenstad van Rotterdam.

Wij hopen dat de Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Vlaardingen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtsbijstand nodig heeft.

rechtsbijstand Vlaardingen

Particulieren en bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor rechtsbijstand. We hebben zeer deskundige mensen in dienst met allemaal een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om altijd professioneel en zeer betrouwbaar advies te geven. Daarnaast geven we ook volledige vervolg ondersteuning van brief tot en met dagvaarding.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtsbijstand zoekt in Vlaardingen, of in Schiedam, Rozenburg, Hoek van Holland, Maassluis, of andere plaatsen rondom Vlaardingen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Rechtsagent voor u heeft of wilt u graag een afspraak maken, bel dan naar 0900 4000 000 of vul het contactformulier in.