Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Wij komen in geheel Nederland voor het eerste consult/advies aan huis of bedrijf

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Rechtshulp Barendrecht

Indien u in Barendrecht of omgeving op zoek bent naar rechtshulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 Barendrecht is als stad door haar ligging ideaal voor bedrijven om zich te vestigen. Hierdoor is de werkloosheid in Barendrecht ook laag. Barendrecht heeft op gebied van cultuur en vrije tijd besteding genoeg te bieden. Het aantal inwoners is de laatste jaren enorm gegroeid en er wordt dus veel bijgebouwd in de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Barendrecht zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtshulp nodig heeft.

Wij verlenen gespecialiseerde rechtshulp voor een betaalbaar tarief. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor verlenen wij u rechtshulp tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

Rechtshulp Barendrecht

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtshulp zoekt in Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Rotterdam,  of andere plaatsen rondom Barendrecht. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.