Rechtshulp Ede

Indien u in Ede of omgeving op zoek bent naar rechtshulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ede is een middelgrote plaats in de veluwe en wordt omringt door natuurgebieden en het wild dat hierin leeft. Er zijn ook mogelijkheden om excursies te nemen naar deze prachtige gebieden. Er kan in Ede ook heerlijk gefietst worden op de veluwe of worden gewandeld in de natuur. Wij hopen dat De Rechtsagent op het gebied van juridische hulp / juridisch advies tevens een bekend fenomeen in Ede zal worden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Ede zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u rechtshulp nodig heeft.

Wij verlenen gespecialiseerde rechtshulp voor een betaalbaar tarief. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor verlenen wij u rechtshulp tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

Rechtshulp Ede
Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen
omgeving kunt bespreken.


Dus u kunt bij ons terecht wanneer u rechtshulp zoekt in Ede,of in Lunteren, Barneveld, Arnhem of andere plaatsen rondom Ede. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.