Rechtswinkel Beemster

Indien u in Beemster of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Beemster. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

De uitkeringsinstanties van de ex-partner van client heeft beslag gelegd op de inkomsten van cliënt, omdat hij niet genoeg heeft betaald aan kinderalimentatie. De instantie vordert een groot bedrag dat zij eenzijdig hebben vastgesteld, geen afspraken over gemaakt. Het kind is drie dagen in de week bij cliënt en hij betaalt bijna alles voor haar.

Actie:

Wij maken een draagkrachtberekening aan de hand van de financiële gegevens om te bepalen of/hoeveel kinderalimentatie cliënt moet betalen. Hierna zullen wij de wederpartij op de hoogte stellen van de situatie. Er dient rekening gehouden te worden met het feit dat het kind drie dagen bij cliënt is en hij veel kosten voor haar dekt.

Dit is een beschrijving van een consult op de pagina rechtswinkel Beemster, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliente kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Beemster en omstreken.

Beemster staat bekend om zijn polder en verschillende musea. De polder staat sinds 1999 op de UNESCO-werelderfgoedlijst. De Beemster is een rijk agragrisch gebied en heeft zich ook als zodanig ontwikkeld. In Beemster komt u de kenmerkende stolpboerderijen tegen die te herkennen zijn aan hun piramidevormige daken.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenoneem in Beemster zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.