Rechtswinkel Drachten

Drachten is de hoofplaats van de gemeente Smallingerland in Friesland. Na Leeuwarden is Drachten de plaats met de meeste inwoners in de provincie. Drachten beschikt over bijna alle voorzieningen van een stad maar heeft echter nooit stadsrechten gekregen. Drachten beschikt verder over 24 rijksmonumenten en 37 gemeentelijke monumenten. Door de komst van een vestiging van Philips in de jaren 50 van de vorige eeuw beschikt Drachten ook over een vliegveld.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Drachten zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Wij zijn ook actief in

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Friesland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.