Rechtswinkel Geldermalsen

Indien u in Geldermalsen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Geldermalsen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is werkzaam bij een bedrijf en is hoofd van de afdeling. Hij zou misbruik gemaakt hebben van zijn functie en is vervolgens op staande voet ontslagen. Cliënt heeft zijn fout toegegeven maar ook verklaard dat hij daarvoor altijd naar behoren heeft gefunctioneerd.

Actie:

Wij proberen het ontslag op staande om te zetten in een vaststellingsovereenkomst, vooral zodat cliënt nog recht heeft op een WW-uitkering. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen met de werkgever en in onderhandeling gaan.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Geldermalsen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Geldermalsen en omstreken.

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor duidelijk juridisch advies en/of ondersteuning.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Geldermalsen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.