Rechtswinkel Leeuwarden

Indien u in Leeuwarden of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Leeuwarden. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte is een kleine snoepwinkel begonnen. Ze heeft een ruimte hiervoor gehuurd. Met iemand anders heeft zij vervolgens afgesproken dat ze allebei een deel van het pand huren, cliënte heeft de voorkant. Ze hebben samen de vloer erin gezet en er is ook een huurcontract opgesteld. Na drie weken stopt opeens de huurder van het achterste deel van het pand en zij heeft de huur ook opgezegd. Cliënte wil wel graag dat de borg wordt betaald. Ze schakelt onze hulp in. Wij zullen cliënte bijstaan en onderzoek doen naar de juridische vraagstukken. Mag de huur na zoveel weken al worden opgezegd en welk deel van de borgsom dient te worden betaald etc.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Leeuwarden, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Leeuwarden en omstreken.

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. Leeuwarden staat vooral bekend als start en finishplaats van de Elfstedentocht. De stad beschikt over een grote culturele infrastructuur waaronder een bioscoop en veel musea. Leeuwarden heeft met SC Cambuur Leeuwarden ook een professionele voetbalclub in haar midden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Leeuwarden zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Wij zijn ook actief in

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Friesland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.