Rechtswinkel Lingewaal

Indien u in Lingewaal of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Lingewaal. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt huurt een pand en gebruikt dit als restaurant. Hij heeft een hoge borg betaald bij ingang van de huurperiode. De laatste maanden is er een flinke huurachterstand ontstaan. Het restaurant is inmiddels verkocht en cliënt heeft een andere huurder gevonden. Cliënt heeft aangegeven de achterstand van de huur te willen verrekenen met de borgsom, cliënt zou nu zelfs nog een klein bedrag van de verhuurder krijgen. De verhuurder geeft echter aan dat cliënt nog een flinke achterstand heeft staan na de verrekening, dit door alle boetes wegens het late betalen.

Actie:

Wij zullen eerst bij de verhuurder alle gegevens opvragen ten aanzien van de vordering. In de algemene voorwaarden is een boete opgenomen voor het betalen na de vervaldatum. De verhuurder heeft echter nooit een melding gedaan over de boetes. Wij zullen juridisch onderzoek verrichten in hoeverre de boetes kunnen worden gevorderd.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Lingewaal, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Lingewaal en omstreken.

Lingewaal staan verschillende bezienswaardige monumenten die terug gaan tot de 15de eeuw. Zoals vestigingswallen en grachten bij Asperen en een omgracht fort tussen Daalem en Vuren. Daarnaast staan er in het gebied verschillende kastelen die de omstreek een middeleeuwse tintje geven. Door het uitgestrekte landschap liggen verschillende wandel-en fietsroutes, waaronder een bijzondere monumentenroute.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Lingewaal zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Wij zijn ook actief in

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.