Rechtswinkel Putten

Indien u in Putten of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Putten. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft een geschil met de verzekeraar. Cliënte is gestruikeld en stootte vervolgens tegen een auto aan. De eigenaar van de auto heeft toen het schadeformulier ingevuld en cliënte heeft dit ondertekend, hierop stond schade door storm. Cliënte heeft zelf een begeleidende brief gestuurd met het verhaal dat ze is gestruikeld. De verzekeraar stelt nu dat er een onjuiste voorstelling van zaken is geschetst door cliënte en hebben geen vertrouwen meer in haar. Verzekeraar wil nu de overeenkomst per direct beëindigen en heeft cliënte zelfs op de zwarte lijst geplaatst als fraudeur.

Actie:

Cliënte heeft in tegenstelling tot de eigenaar geen onjuiste weergave van de feiten gegeven. De verzekeraar heeft verder geen onderzoek gedaan en de directe beëindiging van de overeenkomst is zeer disproportioneel. De beslissing van de verzekeraar dient te worden ingetrokken.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Putten, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Putten en omstreken.

Ten oosten en noordoosten van de plaats Putten ligt de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland. Putten is nog steeds voornamelijk agrarisch gebied. Elke tweede woensdag van oktober vindt traditiegetrouw de zogenaamde Ossenmarkt plaats. Dit is van oudsher een veemarkt, boeren kochten en verkochten er hun rundvee met de handjeklap-methode. Tegenwoordig is er nog slechts een enkel stuk vee te vinden op de Ossenmarkt, en is de markt veranderd in een braderie die jaarlijks veel bezoekers trekt.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Putten zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Wij zijn ook actief in

Harderwijk Elburg Nunspeet
Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.