Rechtswinkel Rheden

Indien u in Rheden of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Rheden. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Client werkt inmiddels 13 jaar bij hetzelfde bedrijf. De afgelopen jaren is hij meerdere keren van functie gewisseld. Nu geeft zijn werkgever aan dat zijn huidige functie vervalt wegens bedrijfseconomische redenen. Hij kan kiezen tussen een vaststellingsovereenkomst of een andere functie met een lager salaris.

Actie:

Wij beoordelen de vaststellingsovereenkomst en passen deze aan waar nodig. Wij zullen namens cliënt bij de werkgever een tegenvoorstel indienen. Wij wachten op reactie van de werkgever voor we onze volgende stap bepalen.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Rheden, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Rheden en omstreken.

De dorpen in de gemeente Rheden liggen als een gordel in deze strook tussen bos en rivier. Het grondgebied van de gemeente omvat enerzijds de stuwwal, heuvels, bossen, heidevelden en beken van de Veluwezoom en anderzijds de IJsselvallei met uiterwaarden. Ook heeft deze regio een groot cultuur historisch verleden. Zo is in de gemeente Renkum de nagedachtenis aan de Slag om Arnhem nog altijd levendig aanwezig. In Renkum kan men de 'Hemelse berg' beklimmen, fietsen over de Italiaanse weg, genieten van romantische doorzichten in het Zweierdal en dwalen door de donkere bossen op het landgoed Quadenoord.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rheden zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Wij zijn ook actief in

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.