Rechtswinkel Sneek

Sneek is een stad in de provincie Friesland en staat qua inwoneraantal op de derde plaats. Sneek staat vooral bekend om de historische binnenstad. In de binnenstad staat ook het symbool van Sneek, de waterpoort. Het bekendste evenement uit Sneek is de sneekweek waar er onder meer verschillende zeilwedstrijden gehouden worden gevolgd door feestelijke activiteiten zoals muziekfestivals en een grote kermis. In Sneek spreek de bevolking ook een eigen dialect genaamd Snekers.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Sneek zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Wij zijn ook actief in

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Friesland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.