Rechtswinkel Stichtse Vecht

Indien u in Stichtse-Vecht of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Stichtse-Vecht. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënte is werkzaam bij een sportwinkel. Ze heeft van een van haar collega’s tegoedbonnen gehad om te gebruiken in de winkel. Deze heeft ze vervolgens gebruikt. Ze krijgt vervolgens te horen dat de bonnen niet geldig zijn en ze wordt per direct ontslagen. Er is ook aangifte gedaan bij de politie.

Actie:

Wij nemen contact op met de werkgever. Cliënte heeft de bonnen gekregen en was zich niet van kwaad bewust. Er kan niet gesproken worden van opzet. Wij verzoeken de werkgever om de aangifte in te trekken. In overleg met cliënte zullen wij het ontslag op staande voet aanvechten.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Stichtse-Vecht, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Stichtse-vecht en omstreken.

Breukelen, Loenen en Maarssen zijn gebundeld in de gemeente Stichtse Vecht. Onder de noemer Stichtse Vecht Feest is er tussen mei en september, verspreid over vijf weekenden, van veel culruur te genieten. Zo wordt er een cultuurfestival en Parkpodiumconcert gehouden. Er is dan voor jong en oud van alles te doen. Voorts staat de gemeente bekend om de uit de middeleeuwen gedateerde kastelen en ridderhofsteden die nu nog overeind staan en te bewonderen zijn.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Stichste-Vecht zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.