Rechtswinkel Uithoorn

Indien u in Uithoorn of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Uithoorn. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is werkzaam in een restaurant. Zijn werkgever ontdekt dat cliënt opzoek is naar een andere baan en sindsdien zijn er problemen ontstaan. Cliënt heeft nu een voorstel gehad om met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan, hij heeft dit niet geaccepteerd.

Actie:

Client is waarschijnlijk aangenomen als kok bij een ander restaurant. Hij heeft genoegen genomen met een minder salaris zodat hij verlost is van de onprettige werksfeer. Wij stellen voor cliënt een tegenvoorstel op en dienen deze in bij de werkgever.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Uithoorn, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Uithoorn en omstreken.

'De Uithoek', de betekenis van deze gemeente, bevindt zich tussen Aalsmeer en de Vinkeveense plassen en maakt onderdeel uit van de zogenaamde plusregio Stadsregio Amsterdam. In de gemeente is de imposante Thamerkerk uit 1835 te zien. Voor de kids kan met voor een dagje uit naar de kinderboerderij 'de Olievaar' of het zwembad 'de Otter'.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Uithoorn zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.