9.7 / 10

1329 Beoordelingen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Redelijke tarieven

Transitievergoeding

KOSTELOZE INTAKE BIJ EEN VASTSTELLINGSOVEREENKOMST (Beëindigingsovereenkomst)

  • Bel en meld u aan of
  • Schrijf een bericht op de website
  • Voorts maken wij met u een afspraak voor een kosteloze intake met een zeer ervaren jurist gespecialiseerd in het arbeidsrecht.


Omtrent de transitievergoeding.

Sinds de Wet Werk en Zekerheid in werking is getreden is de kantonrechtersformule komen te vervallen. Daarvoor in de plaats is de transitievergoeding gekomen. De transitievergoeding bedraagt in beginsel één derde maandsalaris per gewerkt jaar..

De transitievergoeding is in beginsel alleen van toepassing bij een ontslag via de kantonrechter, het UWV of bij een arbeidscontract dat van rechtswege eindigt.

Bij een ontslag via een vaststellingsovereenkomst / beëindigingsovereenkomst kan ook een transitievergoeding / ontslagvergoeding worden overeengekomen. De hoogte hiervan wordt bepaald door onderhandelingen. Wanneer u te maken krijgt met een dusdanig ontslag wilt u natuurlijk niet met lege handen komen te staan en een gerechtvaardige vergoeding ontvangen.

Wij kunnen u voorzien in de bovenstaande behoefte. Onze juristen hebben ruime ervaring met geschillen betreffende de transitievergoeding. Tevens hebben zij ruime ervaring met het onderhandelen over de transitievergoeding. De juridische kosten die hiervoor gemaakt moeten worden proberen wij te verhalen op de werkgever.

In meer dan 90% van de gevallen zijn de uiteindelijke afspraken gunstiger dan de afspraken waarin eerste instantie vanuit werd gegaan.

Persoonlijke aanpak

Een ontslag kan zeer ingrijpend zijn. Uw baan verliezen is natuurlijk al heel erg vervelend. Naast een goede formele afwikkeling, mag u dan ook verwachten dat er delicaat met uw situatie wordt omgegaan. Dit vinden wij ook zeer belangrijk.

Zoekt u een ervaren jurist gespecialiseerd in het arbeidsrecht ? Wij helpen u bij een vaststellingsovereenkomst / beëindigingsovereenkomst of een andere ontslagroute waar de transitievergoeding aan bod komt? Video(bellen) of wij komen aan huis in en rondom de omgeving van: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Haarlem Hoorn, Almere, Zaandam, Leeuwarden, Assen, Breda, Groningen, Waalwijk, Den Helder, Vlaardingen, Amstelveen, Zevenhuizen, Bunschoten, Houten, Woerden, Spijkenisse, Alphen aan den Rijn, Lelystad, Zwolle, Anhem, Deventer, Bergen op Zoom, Helmond, Boxtel, Apeldoorn, Doetinchem, Alblasserdam, Barendrecht, Brielle, Hellevoetsluis, Gorinchem, Bergschenhoek, Maassluis, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en alle overige plaatsen in Nederland.

Een aantal tips

  • Laat de aangeboden transitievergoeding altijd nakijken door een jurist;
  • Laat de vaststellingsovereenkomst (beëindigingsovereenkomst) altijd nakijken door een jurist voordat u tekent.
  • Het is niet verplicht de transitievergoeding aan te houden. Er kan een hogere vergoeding worden afgesproken;
  • Wees voorzichtig met het doen van toezeggingen;
  • Laat u niet overrompelen.

Advies en ondersteuning bij vragen en/of problemen rondom de transitievergoeding.

Voor advies en ondersteuning kunt u telefonisch contact met ons contact opnemen of een formulier op de website invullen.

Wij zullen eerst kosteloos en vrijblijvend voor u beoordelen of wij u verder kunnen helpen. Daarna mag u desgewenst een afspraak maken
met een jurist met relevante ervaring.

Jurist, advocaat en/of juridisch adviseur nodig ? Wij helpen verder in alle plaatsen in Nederland, zoals: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Haarlem Hoorn, Almere, Zaandam, Leeuwarden, Assen, Breda, Groningen, Waalwijk, Den Helder, Vlaardingen, Amstelveen, Zevenhuizen, Bunschoten, Houten, Woerden, Spijkenisse, Alphen aan den Rijn, Lelystad, Zwolle, Anhem, Deventer, Bergen op Zoom, Helmond, Boxtel, Apeldoorn, Doetinchem, Alblasserdam, Barendrecht, Brielle, Hellevoetsluis, Gorinchem, Bergschenhoek, Maassluis, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen etc.