9.7 / 10

1302 Beoordelingen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Redelijke tarieven

Verborgen gebreken na aankoop huis

Hulp aan particulier en bedrijf.

We kunnen u helpen bij het eisen van herstel, ontbinding (geld terug) of schadevergoeding bij een huis die is gekocht met verborgen gebreken of andere aankopen met verborgen gebreken zoals bij een: auto, bedrijf, machine, boot, keuken etc.

Huis, etc. gekocht met verborgen gebreken? Dit is onze werkwijze.

Kosteloze beoordeling

U mag uw probleem telefonisch of middels onze formulieren aan ons voorleggen. Wij zullen kosteloos en vrijblijvend voor u beoordelen of wij u kunnen helpen.

Hulp mogelijk, dan mag u een afspraak maken voor een eerste consult/advies middels videobellen, bellen of zo nodig aan huis of bedrijf.

- Vaste prijs ongeacht de tijdsduur
- Bepalen van uw rechtspositie
- Persoonlijk contact met een Jurist
- Ervaring en kennis onder één dak
- Beoordeeld met een 9,7

Ondersteuning door onze juristen

Ervaren juristen kunnen u desgewenst voor een redelijk tarief bijstaan. Het tarief wordt u reeds bij het maken van een afspraak voor het eerste consult/advies aan u medegedeeld. Veelal lossen de ervaren juristen het geschil zonder rechtelijke tusenkomst op, zodat uw kosten beperkt blijven. Indien het niet anders kan, dan kunnen zij desgewenst voor u procederen.

We begrijpen dat het belangrijk is dat de kosten tegen de baten opwegen.

U mag ons vanuit geheel Nederland direct bellen of een bericht schrijven op de website, zodat wij kosteloos voor u kunnen beoordelen of wij u verder kunnen helpen.

Huis gekocht met verborgen gebreken ? meer informatie.

Een verborgen gebrek is een gebrek die zogezgd verborgen is. Dit betekent dat zowel de verkoper als de koper niet van het gebrek op de hoogte waren. Bij aanschaf van een woning kan dit te maken hebben met bijv: houtrot, lekkage, kapotte leidingen, constructie fouten etc. In de koopovereenkomst staat meestal dat de woning is aangekocht met alle verborgen gebreken daarbij inbegrepen, behalve wanneer het woonhuis (door het verborgen gebrek) niet op een normale wijze kan worden gebruikt. Het is dus de vraag of er sprake is van een verborgen gebrek ? en dat door dit gebrek het huis niet meer op een normale wijze kan worden gebruikt. Wij kunnen hieromtrent uw rechtspositie bepalen en zo mogelijk uw schade op de verkoper verhalen.

Indien er sprake is van een gebrek waar de verkoper wel van op de hoogte was en u daarover niet bent geïnformeerd, dan zijn er andere grondslagen waarop u zich kan beroepen, zoals dwaling en wanprestatie. Hiervoor is het vereiste , dat het woonhuis niet op een nomale wijze kan worden gebruikt niet van toepassing. Ook bij dit soort omstandigheden kunnen wij u ondersteunen.

Wij kunnen ook ondersteunen wanneer u als verkoper er onterecht van wordt beticht dat de woning gebreken heeft waaarvoor de koper meent dat u verrantwoordelijk bent. Verder bieden wij ook hulp bij (vermeende) gebreken bij andere zaken, zoals: auto, bedrijfspand, machine, boot etc.

U mag ons direct bellen of een bericht schrijven op de website, zodat wij kosteloos voor u kunnen beoordelen of wij u verder kunnen helpen.