9.7 / 10

1329 Beoordelingen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Redelijke tarieven

Waarom ons

Snel duidelijkheid en persoonlijk contact

Wij maken direct tijdens het eerste contact duidelijk of wij u van dienst kunnen zijn, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Deze eerste beoordeling gaat telefonisch of per e-mail. Als wij u verder kunnen helpen, dan maken wij een afspraak met u voor een persoonlijk consult bij u aan huis, of bij uw bedrijf. Wij kiezen voor persoonlijk contact, omdat wij uw belangen zo het beste in beeld krijgen en voor u snel helder is wat u van ons kan verwachten. Tijdens dit persoonlijke consult inventariseren wij uw zaak en geven wij u juridisch advies. Ook geven wij u direct duidelijkheid over de haalbaarheid van uw zaak en de vervolgkosten. Vervolgens bemiddelen wij en/of behartigen wij uw belangen in rechte en buiten rechte.

Ervaren en deskundige juristen

Bij de juristen van De Rechtsagent is uw zaak in goede handen. De juristen zijn zorgvuldig door De Rechtsagent geselecteerd. Al onze juristen hebben minimaal vier jaar werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven, bij de overheid, als zelfstandige, of in de advocatuur. Door hun jarenlange ervaring hebben zij veel specialistische kennis in huis. Kennisvorming en kennisoverdracht zijn kernwoorden van ons kantoor. Niet alleen vanwege de voortdurende uitwisseling van kennis tussen de Rechtsagenten onderling, maar ook door onze samenwerking met Haulussy Advocaten.

Lage kosten

De kosten voor een Rechtsagent zijn een stuk lager dan de kosten voor een Advocaat. Dit komt doordat onze overheadkosten lager zijn dan die van een advocatenkantoor. Zo kunnen wij u goedkopere dienstverlening aanbieden die in kwaliteit niet verschilt van de diensten van een goed advocatenkantoor.

Transparante dienstverlening met uw eigen virtuele omgeving

Met uw eigen virtuele omgeving op onze website hebt u op ieder moment inzicht in het werk van de jurist die uw belangen behartigt. U ziet wat uw jurist voor u gedaan heeft en hoe lang dit heeft geduurd. Zo blijft u altijd geïnformeerd over de voortgang van uw zaak, en zijn uw kosten transparant.

Juridische hulp afgestemd op úw belangen

Wij stemmen onze dienstverlening altijd af op uw belangen. Wij bekijken bijvoorbeeld de mogelijkheden om een geschil buiten rechte voor u op te lossen. Dit bespaart veel kosten en ergernissen. Is een rechtszaak onvermijdelijk, dan kunnen wij uw belangen in de rechtszaal behartigen, mits een advocaat niet verplicht is. Indien bijstand door een advocaat verplicht is, verlenen wij juridische hulp in het voortraject en verwijzen wij u desgewenst door naar Haulussy Advocaten. Haulussy Advocaten behandelt uw zaak tegen een gunstig tarief.

Snel resultaat

Met de hulp van een Rechtsagent boekt u sneller resultaat dan wanneer een andere dienstverlener uw belangen behartigt. De Rechtsagenten zijn namelijk niet alleen juridisch deskundig, maar zij zijn daarnaast een spil tussen verschillende personen en instellingen. Onze lijntjes met deze personen en instellingen zijn kort. U hebt daardoor met aanzienlijk minder personen en instellingen te maken dan bij een andere dienstverlener. En dat bespaart veel tijd!

Schema tussenpersoon