Juridisch Bureau Arnhem

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Arnhem en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland en is tevens ook één van de groenste steden van Nederland en zelfs Europa. Arnheme staat bekend om haar bezienswaardigheden en cultuur waaronder de mooie voetbalclub Vitesse. Arnhem bezit ook één van de vijf gerechtshoven in Nederland.Wij hopen dat De Rechtsagent op het gebied van juridische hulp / juridisch advies tevens een bekend begrip in Arnhem zal worden. Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Arnhem zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Arnhem

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Arnhem en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Arnhem, Doesburg, Doetinchem, Nijmegen, Rheden, Zaltbommel of andere plaatsen rondom Arnhem. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.