Juridisch bureau Beverwijk

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Beverwijk en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Beverwijk staat natuurlijk met name bekend om de Beverwijkse Bazaar, de grootste overdekte markt van Europa. Voorts zijn er in Beverwijk de hoogovens van Tata Steel Europe te vinden, die daarmee ook de belangrijkste industie in de stad vormen. Voorts biedt Beverwijk met zijn vele sportvereniging ook genoeg sport- en recreatiemogelijkheden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Beverwijk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Beverwijk

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Beverwijk en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Beverwijk, of in IJmuiden, Zaandam, Castricum, Halfweg, Zandvoort of andere plaatsen rondom Beverwijk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.