Juridisch Bureau Haaksbergen

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Haaksbergen en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Haaksbergen in een gemeente met bijna 25.000 inwoners in het zuiden van Twente. De gemeente die zich ook wel de ster van Twente noemt, heeft veel natuurschoon en bezienswaardigheden. Het museum Buurtspoorweg of de Oosterdorper watermolen zijn hier een voorbeeld van. Er is verder een kinderboerderij en een zwembad te vinden. Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Haaksbergen zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een rechtsloket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Haaksbergen

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Haaksbergen en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Haaksbergen, of in Enschede, Hengelo, Zwolle, Groenloo of andere plaatsen rondom Haaksbergen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Overijssel en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.

U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.