Juridisch bureau Ouder-Amstel

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Ouder-Amstel en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Tussen Amstelveen en Amsterdam is de gemeente Ouder-Amstel te vinden. Ouder-Amstel is het deel van Amstelland aan de rechteroever van de Amstel. Hier vormt de bebouwing een harmonisch geheel ondanks het feit dat de bebouwing gevarieerd is. Het dorpsgezicht is beschermd zodat alle gebouwen en bezienswaardigheden een ensemble vormen en de totaliteit wordt behouden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Ouder-Amstel zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Ouder-Amstel

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Ouder-Amstel en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Ouder- Amstel, of in Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Abcoude of andere plaatsen rondom Ouder-Amstel. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.