Juridisch bureau Rijssen-Holten

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Rijssen-Holten en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Rijssen-Holten is sinds 2001 een gemeente gevormd uit de gemeenten Rijssen en Holten. De gemeente ligt op de grens van Salland en Twente. De meest bijzondere bezienswaardigheid is toch wel de Holterberg in het nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Andere bezienswaardigheden in de gemeente zijn het Havezate De Oosterhof met Rijssens Museum en de Schilkerk.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rijssen-Holten zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Rijssen-Holten

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Rijssen-Holten en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Rijssen-Holten, of in Almelo, Deventer, Raalte, Wierden of andere plaatsen rondom Rijssen-Holten. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Overijssel en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.