Juridisch bureau Voorschoten

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Voorschoten en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Het dorp Voorschoten is in het noorden vastgebouwd aan Leiden, waarvan het gescheiden is door het Korte Vlietkanaal en de spoorlijn. De gemeente Voorschoten heeft een groen karakter door het duivenvoordecorridor. Het dorp kent ook meerdere sport - en muziekvereningen en mooie middeleeuwse landgoederen, waaronder het Landgoed 'Ter Wadding' en het 'Vredehof'.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Voorschoten zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch bureau nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Voorschoten

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Voorschoten en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Voorschoten, of in Leidschendam, Voorburg, Den Haag, Leidschenveen of andere plaatsen rondom Voorschoten. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.