Jurist

Bij de Rechtsagent werken ervaren juristen die u op verschillende rechtsgebieden uitstekende hulp kunnen bieden.

Een jurist wordt bij De Rechtsagent een Rechtsagent genoemd. Dit is een ervaren universitair opgeleid jurist met specifieke ervaring en deskundigheid, die de client voor een lager tarief bijstaat, dan binnen de advocatuur gebruikelijk is

U verwacht van een jurist dat die snel en deskundig handelt, zodat uw problematiek goed en adequaat kan worden opgelost. De Rechtsagent voorziet in deze behoefte doordat zij, haar medewerkers van te voren zorgvuldig heeft gescreend en daarna voldoende begeleid. Verder zijn er kwaliteitsprotocollen die worden nageleefd.
.
Waarmee kunnen onze juristen u helpen

Particulieren kunnen ons inschakelen bij geschillen inzake: Werk en Ontslag, Huur en Verhuur, Scheiding, Omgang, Alimentatie, Schade een Aansprakelijkheid, Koop en Verkoop, Overheid en Gemeente, Buren en Hypotheek en Lenen.

Bedrijven kunnen ons inschakelen bij geschillen inzake: Arbeidsrecht, Huurrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Ondernemingsrecht, Overeenkomstenrecht, Bestuursrecht, Incassorecht en Intellectuele Eigendomsrecht

Wat is onze werkwijze.

Kosteloze beoordeling

U mag uw probleem kosteloos en vrijblijvend telefonisch of in onze formulieren aan ons voorleggen. Wij zullen voor u beoordelen of ons Juridisch Advies aan huis of Bedrijf u verder helpt.

Jurist aan huis of bedrijf.

Indien wij u verder kunnen helpen, dan zullen wij u benaderen voor het maken van een afspraak. De tarieven staan op de website. Dit wordt u echter in dit gesprek ook mondeling medegedeeld. Voorts nadat een jurist u heeft uitgelegd wat wij zoor u kunnen doen en wat de kosten zijn mag u ervoor kiezen om met ons een afspraak te maken voor het eerste consult aan huis of bedrijf.

Een ervaren jurist zal tijdens het gesprek uw rechtspositie zoveel mogelijk bepalen en u uitleggen wat u het beste kan doen en/of hoe onze vervolgondersteuning eruit kan zien.

Vervolgondersteuning door onze juristen

In het gesprek mag u desgewenst aangeven dat u van onze vervolgondersteuning gebruik wilt maken. Voorts bespreken wij nogmaals uitgebreid onze voorwaarden en u wordt uitgenodigd om onze voorwaarden voor onze vervolgondersteuning te aanvaarden. De vervolgondersteuning door onze juristen kan bestaan uit: een brief schrijven, een gesprek aangaan, onderhandelen, bemiddelen, dagvaarden, in verweer gaan, een bewaarschrift opstellen, een beroepschrift opstellen, het maken van berekeningen etc.

Waar

We werken in heel Nederland. Onze juristen komen in heel Nederland aan huis of het bedrijf. Bijvoorbeeld de plaatsen: Amsterdam Purmerend, Beverwijk , Rotterdam, Den haag, Leiden, Utrecht, Zeist Culemborg, Eindhoven, Breda, Nijmegen, Heereveen Drachten Sneek, Groningen, Assen, Emmen, Zwolle, Deventer Hengelo Almelo Enschede, Middelburg, Goes, Venlo, Maastricht Heerlen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk, Ede etc.

Start

De hulp door een ervaren jurist mag u aanvangen door hiernaast, telefonisch of op een andere formulier op onze website uw probleem kosteloos en vrijblijvend aan ons voor te leggen.