Juridisch advies of een afspraak?

0900 - 4000 000

Elke werkdag van 9:00 - 19:00 | 70 cpm

De rechtsagenten (juristen) komen zelfs bij u aan huis om uw geschil in uw eigen omgeving te bespreken. Voor de voordelen op een rij klik hier.

Erveren en deskundige juristen: advisering, belangen behartiging, bemiddeling, onderhandeling, en het voeren van procedures. Bel 0900 4000 000 
of vul hiernaast kosteloos en vrijblijvend het formulier in. U kunt bij ons uw dossier online volgen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Mr. H. van Wieringen

Mr. H. van Wieringen

Mr. drs J. (Han) van Wieringen studeerde rechten aan de faculteit Leiden en Rotterdam. Hij was docent strafrecht en privaatrecht aan Politie Academie. Hij vervulde daarna beleidsfuncties bij diverse overheden en deed in die functies veel ervaring op met het bestuursrecht. De laatste jaren adviseerde en procedeerde hij vooral op het gebied van de ruimtelijke ordening, planschade, burenrecht en de gemeentelijke belastingen. Verder hield hij zich bezig met het ambtenarenrecht en het pensioenrecht voor ambtenaren. Gedurende acht jaar was hij lid van de Raad van commissarissen van een woningbouwcorporatie en hij kent de wereld van het vastgoed en de ruimtelijkje ordening. De laatste jaren deed hij ervaring op met procedures bij de Rechtbank, sector bestuursrecht en belastingen. Hij adviseert MKB bedrijven op het gebied van vergunningen, belastingen en strategie.

Lees verder

Mr. L. Boersma

Mr. L. Boersma

Mr. L. Boersma  heeft meer dan 18 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan voor en na afronding van zijn studie.

Lees verder

Mr. S.C.M. Suijkerbuijk

Mr. S.C.M. Suijkerbuijk

Mr. S.C.M. Suijkerbuijk heeft meer dan 16 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan voor en na afronding van zijn studie.

Lees verder

Mr. J.M. Smits-de Rave

Mr. J.M. Smits-de Rave

Mr. J.M. Smits-de Rave heeft meer dan 15  jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan na afronding van haar studie. 

Lees verder

Mr. F. Breeveld

Mr. F. Breeveld

Mr. F.  Breeveld heeft meer dan 12  jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan voor en na afronding van zijn studie.

Lees verder

Mr. S. Ruiter-Corbeij

Mr. S. Ruiter-Corbeij

Mr. S. Ruiter-Corbeij heeft meer dan 11 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan na afronding van haar studie.

Lees verder

Mr. V.L.J. van Wersch

Mr. V.L.J. van Wersch

Mr. V.L.J. van Wersch heeft meer dan 10 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan na afronding van zijn studie.

Lees verder

Mr. S. Malek

Mr. S. Malek

Mr. S. Malek heeft meer dan 9 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan voor en na afronding van haar studie.

Lees verder

Mr. G.P. Polders

Mr. G.P. Polders

Mr. G.P. Polders heeft  meer dan 9 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan na afronding van zijn studie.

Lees verder

Mr. A. Hadzic

Mr. A. Hadzic

Mr. A. Hadzic heeft reeds meer dan 8 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan voor en na afronding van haar studie.

Lees verder

Mr. C.P. de Putter

Mr. C.P. de Putter

.Mr. C.P. De Putter heeft meer dan 7 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan na afronding van zijn studies.

Lees verder

Mr. H.E.C. Heijkoop

Mr. H.E.C. Heijkoop

Mr. H.E.C. Heijkoop heeft meer dan  6  jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan voor en na afronding van haar studie.

Lees verder