9.7 / 10

1322 Beoordelingen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Redelijke tarieven

Rechtsagenten

De rechtsagenten (juristen) komen zelfs bij u aan huis om uw geschil in uw eigen omgeving te bespreken. Voor de voordelen op een rij klik hier

Ervaren en deskundige juristen: advisering, belangen behartiging, bemiddeling, onderhandeling, en het voeren van procedures. Bel 088 66 87 567
of vul hiernaast kosteloos en vrijblijvend het formulier in. U kunt bij ons uw dossier online volgen.

Page 26 52

Mr. P.H. Ter Mors

Mr. P.H. Ter Mors heeft meer dan 30 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan na afronding van zijn studie.

Lees verder

Page 20 44

Mr. M.H.J. Provó Kluit

Mr. M.H.J. Provó Kluit heeft meer dan 25 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan voor en na afronding van haar studie.

Lees verder

Page 27 53

Mr. J. Klein

Mr. J. Klein heeft meer dan 25 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan na afronding van zijn studie.

Lees verder

Page 25 51

Mr. J.G. van de Kolk

Mr. J.G. van de Kolk heeft meer dan 25 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan na afronding van zijn studie.

Lees verder

Page 15 36

Mr. L. Boersma

Mr. L. Boersma heeft meer dan 21 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan voor en na afronding van zijn studie.

Lees verder

Page 19 43

Mr. J. Wagenmakers

Mr. J. Wagenmakers heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan na afronding van zijn studie.

Lees verder

Page 17 41

Mr. S.C.M. Suijkerbuijk

Mr. S.C.M. Suijkerbuijk heeft meer dan 19 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan voor en na afronding van zijn studie.

Lees verder

Page 28 54

Mr. W.P. Groenendijk

Mr. W.P. Groenendijk heeft reeds meer dan 19 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan voor, tijdens en na gestudeerd te hebben aan de Open Universiteit.

Lees verder

Page 4 14

Mr. F. Breeveld

Mr. F. Breeveld heeft meer dan 17 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan voor en na afronding van zijn studie.

Lees verder

Page 6 24

Mr. S. Malek

Mr. S. Malek heeft meer dan 12 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan voor en na afronding van haar studie.

Lees verder

Page 8 25

Mr. A. Hadzic

Mr. A. Hadzic heeft meer dan 11 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan voor en na afronding van haar studie.

Lees verder