Mr. S. Malek

Mr. S. Malek

Mevrouw mr. S. Malek heeft reeds meer dan 12 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft zij opgedaan zowel tijdens, als na haar studie aan de Erasmus universiteit te Rotterdam in de privaatrechtelijke afstudeerrichting.

Mevrouw Malek werkt reeds geruime tijd voor De Rechtsagent BV. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het bijstaan van cliënten, het verrichten van literatuur- en jurisprudentieonderzoek, het houden van besprekingen, het voeren van correspondentie, het voeren van procedures voor de kantonrechter, kortom: het verzorgen van een complete behandeling van de zaak voor cliënten. Hierbij is een van haar kernkwaliteiten: het opstellen van ouderschapsplannen en convenanten, het bepalen van de hoogte van de alimentatie en het behandelen van geschillen bij scheidingen.

Naast haar werkzaamheden binnen De Rechtsagent BV werkt mevrouw Malek voor andere opdrachtgevers als zelfstandig juriste. Door haar probleemoplossend vermogend, daadkracht en doorzettingsvermogen wordt zij bij uitstek gevraagd voor verschillenden projecten.

In de periode voorafgaand aan de afronding van haar studie heeft mevrouw Malek gewerkt bij de plaatselijke rechtswinkel. In deze functie heeft zij verschillenden particulieren en bedrijven bijgestaan. Naast haar werkzaamheden binnen de rechtswinkel was zij lid van veel commissies, waardoor zij ook de nodige beleidsmatige ervaring heeft opgedaan. Verder heeft zij gewerkt als administratief juridisch medewerker bij een medisch centrum.

Mevrouw mr. S. Malek kan u of uw organisatie derhalve bij de onderstaande rechtsgebieden uitstekend van dienst zijn.

Ondersteunde rechtsgebieden

Particulieren

Bedrijven

Neem contact op