Rechtswinkel Apeldoorn

Indien u in Apeldoorn of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Apeldoorn. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

In 2015 heeft cliënt een woning gekocht. Bij de koop was cliënt op de hoogte van de gebrekkige vloerverwarming. Na de koop van het huis bleek dat de gehele cv niet op een juiste manier functioneerde. Ook zaten er lekkages in het leidingwerk. Deze gebreken zijn voor een deel opgelost door familieleden en vrienden. Na verloop van tijd blijkt ook het huis aan de buitenkant te scheuren en de schuur staat vol als het regent. Het huis is in 1980 gebouwd en door de makelaar opgeknapt in 2015. De gebreken aan het huis zijn enorm en cliënt wil deze verhalen op de verkoper van het huis, in dit geval de makelaar.

Wij helpen de cliënt met de aansprakelijkheid van de verkoper ten aanzien van de gebreken. Verkoper heeft het huis weliswaar opgeknapt maar niet in de hoedanigheid die mag verwacht worden, zeker van een makelaar.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Apeldoorn, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Apeldoorn en omstreken.

Apeldoorn is het kloppend hart van de veluwe. De stad staat dan ook bekend om haar groene karakter en zijn stadsparken. Het is een stad waar veel te doen is op het gebied van cultuur, uitgaan en natuur. Er is ook een bekend familie pretpark gevestigd en een nationaal park.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Apeldoorn zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.