Rechtswinkel Moordrecht

Indien u in Moordrecht of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Moordrecht. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus

Cliënt werkt bij een bedrijf. Er komt een nieuwe projectleider en deze biedt cliënt een andere functie aan met mindere arbeidsvoorwaarden. Daar gaat cliënt niet mee akkoord. Werkgever geeft vervolgens aan dat er verder geen plek is en overhandigt hem een vaststellingsovereenkomst. Cliënt heeft het idee dat er nog genoeg werk is en wil het dienstverband niet beëindigen.

Actie:

Wij sturen de werkgever een brief met daarin de mededeling dat cliënt het dienstverband niet wil/gaat beëindigen. Werkgever dient passend werk voor cliënt te vinden. Cliënt heeft altijd naar behoren gefunctioneerd. De juridische kosten zullen achteraf zoveel mogelijk op de werkgever worden verhaald.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Moordrecht, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Moordrecht en omstreken.

Moordrecht is een dorp in de gemeente Zuid-Plas gelegen in de provincie Zuid-Holland. De gemeente kent met haar 8.100 inwoners meer dan 20 rijksmonumenten waaronder een aantal historische panden en een watertoren. Er gaat verder een kleine veerpont tussen Moordrecht en Gouderak over de Hollandse IJssel.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Moordrecht zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.