Rechtswinkel Nijkerk

Indien u in Nijkerk of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Nijkerk. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft een scooterongeluk gehad, tijdens de rit zat een vriend achterop. Op een onoverzichtelijke weg zijn de twee geschept door een grote transportauto. Cliënt en vriend hebben beide veel letsel opgelopen en de scooter is ook total loss. Cliënt heeft geen rijbewijs en wordt nu door de vriend aansprakelijk gesteld voor de schade.

Actie:

De wederpartij was bekend met het feit dat cliënt geen rijbewijs had. Hij heeft de aanmerkelijke kans aanvaard dat er een ongeluk kon plaatsvinden. Het ongeluk is daarnaast niet geheel aan cliënt te wijten. De transportwagen kwam vanuit een onoverzichtelijke weg en reed veel te hard. Wij zullen de aansprakelijkheid afwenden.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Nijkerk, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Nijkerk en omstreken.

De naam Nijkerk stamt af van de Nieuwe kerk, die gebouwd werd nadat de oude kapel in 1221 door een veenbrand was verwoest. De gemeente biedt verschillende recreatie en cultuurhistorische mogelijkheden. Bijvoorbeeld een de vele historische monumenten en oude pakhuizen in het historische centrum van Nijkerk of routes langs het Stoomgemaal Hertog Reijnout en het bezoekerscentrum in de Arkemheense polder. Het landschap leent zich prima voor wandelingen en fietstochten. Tenslotte is er een jachthaven gevestigd voor de waterrecreatie bij Nieuw-Hulckesteijn.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Nijkerk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.