Rechtswinkel Nijmegen

Indien u in Nijmegen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Nijmegen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënten huren inmiddels 4 jaar een woning. Voor de ondertekening van de huurovereenkomst is mondeling toegezegd dat cliënten minimaal 10 jaar de woning konden huren. Nu wordt de huurovereenkomst opgezegd wegens dringend eigen gebruik van de verhuurder.

Actie:

Cliënten hebben inmiddels zelf een brief geschreven met een minnelijke oplossing voor de verhuurder. Deze brief zullen wij controleren en aanpassen waar nodig. Wanneer de verhuurder niet akkoord gaat met de aangeboden oplossing zullen wij in overleg met cliënten de vervolgstap bepalen.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Nijmegen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Nijmegen en omstreken.

Nijmegen is één van de oudste steden van Nederland. De stad biedt onder andere veel op het gebied van cultuur. Er is verder een universiteit gevestigd en de voetbalclub NEC. De stad is ook omringd met natuurgebieden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Nijmegen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.