Rechtswinkel Wijchen

Indien u in Wijchen of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Wijchen. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt werkt al acht jaar bij een snackbar. Hij werkt gemiddeld 25 uur in de week. Hij heeft met sporten zijn kniebanden afgescheurd en kan voorlopig niet werken. Hij zit op dit moment in de ziektewet maar krijgt van zijn werkgever niets uitbetaald.

Actie:

Wij schrijven de werkgever aan en sommeren hem om cliënt te betalen. Wanneer de betaling uitblijft zal de werkgever in gebreke worden gesteld. Cliënt heeft tijdens de ziekteperiode gewoon recht op doorbetaling van het loon.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Wijchen, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Wijchen en omstreken.

Elk jaar de Stichting Rolstoeldansen Nederland (SRN) organiseert in Wijchen het Rolstoeldans-evenement Wijchen Swingt Internationaal. Er zijn meerdere wandel- en fietsroutes die langs mooie plekken en bezienswaardigheden van de gemeente Wijchen voeren. In het Kasteel Wijchen is het Museum Kasteel Wijchen gevestigd, hier zijn veel bezienswaardigheden over Archeologie, Hedendaagse Kunst, Regionale Geschiedenis en Museumtuin 'De Tuun'. In het recreatiegebied Berendonck in de regio Nijmegen is bals te vinden tussen dorp en stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Wijchen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.