Rechtswinkel Pijnacker-Nootdorp

Indien u in Pijnacker-Nootdorp of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Pijnacker-Nootdorp. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt heeft een eigen bedrijf en heeft een opdracht gekregen voor plaatsen van kozijnen en deuren. Hij heeft hiervoor een zzp’er ingeschakeld. Na de plaatsing geeft de klant aan dat de deuren stroef opengaan en de ingeschakelde zzp’er heeft het vervolgens hersteld. Er zijn hierna nog steeds problemen en de klant belt cliënt omdat de zzp’er niet meer reageert. Wanneer cliënt belt naar de opdrachtnemer(zzp’er) geeft hij aan de schade niet te herstellen. Schade is inmiddels door een derde hersteld.

Actie:

Wij stellen de opdrachtnemer aansprakelijk voor de schade aan de deur. Hij heeft niet gehandeld als een goed opdrachtnemer. De deuren zijn niet goed gezet en zien er niet uit zoals verwacht mag worden. Hij heeft daarnaast ook aangegeven niet tot herstel over te gaan. De juridische kosten worden ook op opdrachtnemer verhaald.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Pijnacker -Nootdorp, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënt kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Pijnacker-nootdorp en omstreken.

Pijnacker-Nootdorp is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente ligt tussen de plaatsen Rotterdam en Den Haag. In de Gemeente is veel groen en glasbouw te vinden Er zijn ook verscheidende sportverenigingen te vinden, waaronder een korfbalvereniging, twee voetbalverenigingen, twee turnverenigingen en nog veel meer.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Pijnacker-Nootdorp zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Wij zijn ook actief in

Delft Rijswijk
Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.