Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

 • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
 • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
 • Direct informatie over uw rechtspositie
 • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
 • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

Vaststellingsovereenkomst

Wanneer de werkgever en/of werknemer de arbeidsovereenkomst met elkaar willen beëindigen, gebeurd dit veelal middels een vaststellingsovereenkomst ook wel genoemd een beëindigingsovereenkomst. In deze overeenkomst kunnen werkgever en werknemer afspraken maken omtrent het eindigen van de arbeidsovereenkomst. Het eindigen heeft immer te maken met een onderling geschil of bedrijfseconomische omstandigheden.

U wilt dat de afspraken en de inhoud van de overeenkomst dusdanig zijn, zodat uw WW rechten zoveel mogelijk veilig zijn en dat uw kansen op een nieuwe baan door deze afspraken  niet worden belemmerd. Verder wilt u dat u een financiële afspraak heeft die rechtvaardig is gezien de gegeven omstandigheden. Afsluitend wilt u weinig tot geen kosten voor kwalitatieve  juridische ondersteuning .

Wij kunnen voorzien in de bovenstaande behoeften. We hebben ruime ervaring met het nakijken en verbeteren van vaststellingsovereenkomsten en het doen van onderhandelingen. Indien de werkgever niet op voorhand heeft weergegeven  dat de juridische kosten door haar worden voldaan, dan proberen wij dit alsnog met de werkgever af te spreken.

In meer dan 90 % van de gevallen zijn de uiteindelijke afspraken gunstiger, dan de afspraken waarin eerste instantie vanuit werd gegaan,


PERSOONLIJKE AANPAK

Een ontslag kan zeer ingrijpend zijn. Het heeft impact op uw eigenwaarde, het is stressvol en het geeft onzekerheid over uw financiële toekomst. U mag dan ook verwachten dat er naast een goede formele afwikkeling,  delicaat met de situatie wordt omgegaan. Dit vinden wij ook zeer belangrijk. 

Zoekt u een ervaren jurist die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht ?   Maak met ons een video(bel) afspraak of wij komen zo nodig aan huis in en rondom de omgeving van: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Hilversum, Zeist, Beverwijk, Leiden, Delft, Arnhem, Nijmegen, Tiel, Breda, Zwolle, Arnhem, Eindhoven, Tilburg, Purmerend, Spijkenisse, Dordrecht, Gouda, Hengelo, Deventer, Amersfoort, Lelystad en alle overige plaatsen in Nederland. 

EEN AANTAL TIPS

 • Laat de vaststellingsovereenkomst altijd controleren door een  jurist;
 • De transitievergoeding is een minimaalvereiste. Er is dus ruimte om in onderhandelingen boven deze vergoeding uit te komen;
 • Nadat u de vaststellingsovereenkomst heeft ondertekend is er voor u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ondertekening zonder opgaaf van redenen  te herroepen.
 • Wees voorzichtig met het doen van toezeggingen;
 • Laat u niet overrompelen;
 • Laat de overeenkomst niet nakijken door een jurist die bij de werkgever is aangesloten
 • Wees vooral bedacht bij het tekenen van een vaststellingsovereenkomst wanneer er sprake is van arbeidsongeschiktheid

 
ADVIES EN ONDERSTEUNING

Voor vragen en/of ondersteuning kunt u contact opnemen met 0900 4000 0000 of hiernaast het formulier invullen.

Zoekt u een jurist, advocaat en/of juridisch adviseur? Wij bieden rechtshulp aan in en rondom de omgeving van: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Hilversum, Zeist, Beverwijk, Leiden, Delft, Arnhem, Nijmegen, Tiel, Breda, Zwolle, Arnhem, Eindhoven, Tilburg, Purmerend, Spijkenisse, Dordrecht, Gouda, Hengelo, Deventer, Amersfoort, Lelystad en alle overige plaatsen in Nederland.