9.7 / 10

1329 Beoordelingen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Redelijke tarieven

Vaststellingsovereenkomst


KOSTELOZE INTAKE BIJ EEN VASTSTELLINGSOVEREENKOMST (Beëindigingsovereenkomst)

  • Bel en meld u aan of
  • Schrijf een bericht op de website
  • Voorts maken wij met u een afspraak voor een kosteloze intake met een zeer ervaren jurist gespecialiseerd in het arbeidsrecht.


Advies en Ondersteuning door Ervaren Juristen

MEER INFORMATIE

Wanneer de werkgever en/of werknemer de arbeidsovereenkomst met elkaar willen beëindigen, gebeurd dit veelal middels een vaststellingsovereenkomst ook wel genoemd een beëindigingsovereenkomst. In deze overeenkomst kunnen werkgever en werknemer afspraken maken omtrent het eindigen van de arbeidsovereenkomst. Het eindigen heeft meestal te maken met een onderling geschil of bedrijfseconomische omstandigheden.

U wilt dat de afspraken en de inhoud van de overeenkomst dusdanig zijn, zodat uw WW rechten zoveel mogelijk veilig zijn en dat uw kansen op een nieuwe baan door deze afspraken niet worden belemmerd. Verder wilt u dat u een financiële afspraak heeft die rechtvaardig is gezien de gegeven omstandigheden. Afsluitend wilt u kwalitatieve juridische ondersteuning voor een redelijke prijs.

Wij kunnen voorzien in de bovenstaande behoeften. We hebben ruime ervaring met het nakijken en verbeteren van vaststellingsovereenkomsten en het doen van onderhandelingen. In meer dan 90 % van de gevallen zijn de uiteindelijke afspraken gunstiger, dan de afspraken waarin eerste instantie vanuit werd gegaan,


DE WERKGEVER BETAALT MEESTAL DE KOSTEN

In de meeste gevallen worden de kosten voor deze juridische ondersteuning uiteindelijk door de werkgever betaalt. Vaak staat er reeds in de vaststellingsovereenkomst een vergoeding benoemd, die de werkgever ( ten behoeve van de werknemer) voor de juridische bijstand betaalt.

Indien de werkgever niet op voorhand heeft aangegeven dat de juridische kosten door haar worden voldaan, dan proberen wij dit alsnog met de werkgever af te spreken.


PERSOONLIJKE AANPAK

Een ontslag kan zeer ingrijpend zijn. Het heeft impact op uw eigenwaarde, het is stressvol en het geeft onzekerheid over uw financiële toekomst. U mag dan ook verwachten dat er naast een goede formele afwikkeling, delicaat met de situatie wordt omgegaan. Dit vinden wij ook zeer belangrijk.

Zoekt u een ervaren jurist die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht ? Maak met ons een video(bel) afspraak of wij komen zo nodig aan huis in en rondom de omgeving van: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Haarlem Hoorn, Almere, Zaandam, Leeuwarden, Assen, Breda, Groningen, Waalwijk, Den Helder, Vlaardingen, Amstelveen, Zevenhuizen, Bunschoten, Houten, Woerden, Spijkenisse, Alphen aan den Rijn, Lelystad, Zwolle, Anhem, Deventer, Bergen op Zoom, Helmond, Boxtel, Apeldoorn, Doetinchem, Alblasserdam, Barendrecht, Brielle, Hellevoetsluis, Gorinchem, Bergschenhoek, Maassluis, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Dordrecht, Gouda Leiden, Delft, Hilversum, Zeist, Beverwijk, Nijmegen, Hengelo, Amersfoort, Tiel, Purmerend etc. en alle overige plaatsen in Nederland.


EEN AANTAL TIPS

  • Laat de vaststellingsovereenkomst altijd controleren door een jurist;
  • De transitievergoeding is een minimaalvereiste. Er is dus ruimte om in onderhandelingen boven deze vergoeding uit te komen;
  • Nadat u de vaststellingsovereenkomst heeft ondertekend is er voor u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ondertekening zonder opgaaf van redenen te herroepen.
  • Wees voorzichtig met het doen van toezeggingen;
  • Laat u niet overrompelen;
  • Laat de overeenkomst niet nakijken door een jurist die bij de werkgever is aangesloten
  • Wees vooral bedacht bij het tekenen van een vaststellingsovereenkomst wanneer er sprake is van arbeidsongeschiktheid


ADVIES EN ONDERSTEUNING OMTRENT VRAGEN EN/OF PROBLEMEN RONDOM DE VASTSTELLINGSOVEREENKOMST

Voor advies en ondersteuning kunt u telefonish contact met ons opnemen of een formulier op de website invullen.

Wij zullen eerst kosteloos en vrijblijvend voor u beoordelen of wij u verder kunnen helpen. Daarna mag u desgewenst een afspraak maken met een jurist met relevante ervaring.

Jurist, advocaat en/of juridisch adviseur nodig ? Wij helpen verder in alle plaatsen in Nederland, zoals: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Haarlem Hoorn, Almere, Zaandam, Leeuwarden, Assen, Breda, Groningen, Waalwijk, Den Helder, Vlaardingen, Amstelveen, Zevenhuizen, Bunschoten, Houten, Woerden, Spijkenisse, Alphen aan den Rijn, Lelystad, Zwolle, Anhem, Deventer, Bergen op Zoom, Helmond, Boxtel, Apeldoorn, Doetinchem, Alblasserdam, Barendrecht, Brielle, Hellevoetsluis, Gorinchem, Bergschenhoek, Maassluis, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Dordrecht, Gouda Leiden, Delft, Hilversum, Zeist, Beverwijk, Nijmegen, Hengelo, Amersfoort, Tiel, Purmerend etc.