9.7 / 10

1322 Beoordelingen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Redelijke tarieven

Verborgen gebreken

Hulp aan Particulier en Bedrijf.

We kunnen Kopers helpen bij het eisen van kosteloos herstel, ontbinding (geld terug) of schadevergoeding bij aankopen, zoals: auto, huis, bedrijf, machine, boot, keuken, etc. Daarnaast kunnen we Verkopers ondersteunen wanneer onterecht een beroep op verborgen gebreken wordt gedaan.

Een aankoop met verborgen gebreken? Dit is onze werkwijze.


Kosteloze beoordeling.

U mag uw probleem telefonisch of middels onze formulieren aan ons voorleggen. Wij zullen kosteloos en vrijblijvend voor u beoordelen of wij u kunnen helpen.

Hulp mogelijk, dan mag u een afspraak maken voor een eerste consult/advies middels videobellen, bellen of zo nodig aan huis of bedrijf.

- Vaste prijs ongeacht de tijdsduur
- Bepalen van uw rechtspositie
- Persoonlijk contact met een Jurist
- Ervaring en kennis onder één dak
- Beoordeeld met een 9,7

Ondersteuning door onze juristen.

Ervaren juristen kunnen u desgewenst voor een redelijk tarief bijstaan. Het tarief wordt u reeds bij het maken van een afspraak voor het eerste consult/advies aan u medegedeeld. Veelal lossen de ervaren juristen het geschil zonder rechtelijke tusenkomst op, zodat uw kosten beperkt blijven. Indien het niet anders kan, dan kunnen zij desgewenst voor u procederen.

We begrijpen dat het belangrijk is dat de kosten tegen de baten opwegen.

U mag ons vanuit geheel Nederland direct bellen of een bericht schrijven op de website, zodat wij kosteloos voor u kunnen beoordelen of wij u verder kunnen helpen.


Een aankoop met verborgen gebreken? hieronder meer informatie.

Er is sprake van een ‘verborgen gebrek, wanneer u een bepaalde zaak koopt of heht verkocht die een gebrek heeft waarvan de verkoper en koper niets wist, zoals: een kapotte motor, een lekkage, slechte constructie, houtrot of een ander defect. Hierdoor kan het zo zijn, dat de verkoper niet conform het bepaalde in artikel 7:17 BW heeft geleverd, Er is een gebrek aanwezigheid waardoor de verkochte zaak niet de eigenschappen bezit welke voor een normaal gebruik van het verkochte noodzakelijk zijn. Indien de verkoper overigens wel iets van het gebrek afwist, dan zijn er nog andere juridische grondslagen waarop u zich kunt beroepen.


Start.


Schrijf een bericht of neem direct telefonisch contact met ons op, zodat wij kosteloos voor u kunnen beoordelen of wij u verder kunnen helpen.