9.7 / 10

1265 Beoordelingen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Wij beoordelen kosteloos of wij u kunnen helpen

Redelijke tarieven

Verborgen gebreken

Heeft u het vermoeden dat er sprake is van (een) verborgen gebrek(en)? Wacht niet langer, maar laat kosteloos beoordelen of wij u verder kunnen helpen! Er kan immers sprake zijn van een reden voor kosteloos herstel of ontbinding. We kunnen u ook helpen wanneer uw koper ten onrechte meent dat er van een verborgen gebrek sprake is. Wij werken in geheel Nederland.


Wij geven regelmatig juridische hulp op maat in de volgende gevallen:

Particulieren

 • (ver)koop Auto

  U heeft een auto gekocht of verkocht en er zijn sprake van (vermeende) verborgen gebreken. Onze juristen hebben tussen de 10 en 30 jaar ervaring met dit soort kwesties en kunnen u hiermee direct van dienst zijn. Laat direct kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen. U mag bellen of een bericht op deze website schrijven.
 • (ver)koop Huis

  U heeft een huis gekocht of verkocht en er zijn sprake van (vermeende) verborgen gebreken. Onze juristen hebben tussen de 10 en 30 jaar ervaring met dit soort kwesties en kunnen u hiermee direct van dienst zijn. Laat direct kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen. U mag bellen of een bericht op deze website schrijven.

Bedrijven

 • (ver)koop onroerende zaak, zoals: een bedrijfspand

  U heeft een onroerende zaak gekocht of verkocht en er zijn sprake van (vermeende) verborgen gebreken. Onze juristen hebben tussen de 10 en 30 jaar ervaring met dit soort kwesties en kunnen u hiermee direct van dienst zijn. Laat direct kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen. U mag bellen of een bericht op deze website schrijven.

 • (ver)koop roerende zaken, zoals: bedrijfsmiddelen, machines, voertuigen etc.

  U heeft een roerende zaak gekocht of verkocht en er zijn sprake van (vermeende) verborgen gebreken. Onze juristen hebben tussen de 10 en 30 jaar ervaring met dit soort kwesties en kunnen u hiermee direct van dienst zijn. Laat direct kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen. U mag bellen of een bericht op deze website schrijven.


Wat is onze werkwijze


Kosteloze beoordeling

U mag uw geschil kosteloos en vrijblijvend telefonisch of via onze formulieren op de website aan ons voorleggen. Wij zullen voor u beoordelen of advies en/of vervolgondersteuning u verder helpt.

Eerste consult/advies

- Vaste prijs ongeacht de duur van het consult.
- Bepalen van uw rechtspositie. Wat is uw kans van slagen
- Zo nodig, advies op locatie (ook telefonisch en online!)
- Alle kennis onder één dak.
- Beoordeeld met een 9,7 door onze cliënten.

Vervolgondersteuning

Na het eerste consult/advies, kan een zeer ervaren jurist u verder ondersteunen door uw wederpartij daadwerkelijk aan te schrijven. Naar gelang uw positie kunnen we herstel of de onbinding van de koopovereenkomst eisen. In beide gevallen stellen we uw wederpartij tevens aansprakelijk voor eventuele schade. Hieronder vallen ook de door u gemaakte juridische kosten. Indien u er alsnog niet met de wederpartij uitkomt, dan kunnen we desgewenst tot dagvaarden overgaan. Wij helpen u dus in- en buiten rechte. We begrijpen dat dagvaarden soms een ingrijpende keuze kan zijn. Wij zullen u hierover ter zijner tiid adviseren. Wij kunnen u natuurlijk ook bijstaan d.m.v. verweer, wanneer er geen sprake is van non-conformiteit en u daar als verkoper ten onrechte mee wordt geconfronteerd.


Wat is een verborgen gebrek

Er is sprake van een ‘verborgen gebrek, wanneer u een bepaalde zaak koopt of heht verkocht die een gebrek heeft waarvan de verkoper en koper niets wist, zoals: een kapotte motor, een lekkage, slechte constructie, houtrot of een ander defect. Hierdoor kan het zo zijn, dat de verkoper niet conform het bepaalde in artikel 7:17 BW heeft geleverd, Er is een gebrek aanwezigheid waardoor de verkochte zaak niet de eigenschappen bezit welke voor een normaal gebruik van het verkochte noodzakelijk zijn. Indien de verkoper overigens wel iets van het gebrek afwist, dan zijn er nog andere juridische grondslagen waarop u zich kunt beroepen.


Start


Schrijf een bericht of neem direct telefonisch contact met ons op, zodat wij kosteloos voor u kunnen beoordelen of wij u verder kunnen helpen.