Mr. J. Wagenmakers

Mr. J. Wagenmakers heeft reeds meer dan 23 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan na gestudeerd te hebben aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De werkzaamheden voor De Rechtsagent bestaan onder meer uit het bijstaan van cliënten d.m.v.: het verrichten van juridisch onderzoek, het houden van besprekingen, het voeren van correspondentie, het voeren van procedures voor de kantonrechter, kortom: het verzorgen van een complete behandeling van de zaak voor cliënten. De heer Wagemakers is een rustige, zakelijke en pragmatische jurist. Door zijn pragmatische inzet kan menig procedure worden voorkomen .

De heer Wagenmakers werkte ook als bedrijfsjurist bij een groot telecombedrijf. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het opstellen van (arbeids)contracten, juridische adviezen, het voeren van correspondentie, en het voorbereiden en als gemachtigde ten behoeve van de onderneming voeren van juridische procedures.. Daarnaast verzorgde de heer Wagemaker trainingen, had hij bestuurlijke taken en hij was voorzitter van de ondernemingsraad.

Hiervoor heeft de heer Wagenmakers gewerkt als Claims & Compliant manager.

De heer Wagenmakers is zijn carrière begonnen als bedrijfsjurist bij een transportbedrijf. Als bedrijfsjurist wordt je geregeld geconfronteerd met problemen op verschillende rechtsgebieden, zoals: arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht, overeenkomstenrecht, ondernemingsrecht etc.

Mr. J. Wagenmakers kan u derhalve bij de onderstaande werkterreinen uitstekend van dienst zijn.

Ondersteunde rechtsgebieden

Particulieren

Bedrijven