Rechtswinkel Alblasserdam

Indien u in Alblasserdam of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Alblasserdam. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt is bezig aan zijn re-integratie. Hij is sinds kort ingedeeld in het tweede spoor, hij is het hier niet mee eens. Cliënt heeft zijn werkgever meerdere malen aangesproken op het feit dat hij het niet eens is met zijn re-integratie, hij krijgt echter weinig respons en voelt zich niet serieus genomen. Na een twee verschillende trajecten raakt hij wederom ziek.

Actie:

Cliënt is nu weer toe aan een nieuw re-integratietraject. Wij schrijven de werkgever aan om cliënt in spoor 1 te laten re-integreren. Het traject van afgelopen jaar is niet goed verlopen en naar de klachten van cliënt is niet geluisterd. De werkgever heeft zich niet als een goed werkgever gedragen, hij heeft de verplichting om te zorgen voor een goede re-integratie van zijn werknemers.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Alblasserdam, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Alblasserdam en omstreken.

Alblasserdam ligt aan de druk bevaren rivier 'De Noord' en heeft op dit moment om en nabij 19.000 inwoners. Op het gebied van recreatie heeft heeft Alblasserdam genoeg te bieden, met een recreatie gebied Lammetjeswiel, een overdekt zwembad en het sportpark Souburgh. Het is ook een stad met veel kerkgebouwen en een uitgebreid verenigingsleven.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Alblasserdam zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.