Rechtswinkel Ridderkerk

Indien u in Ridderkerk of omgeving op zoek bent naar een deskundige
rechtswinkel / jurist, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verlenen deskundige juridische hulp met de laagdrempeligheid van een rechtswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. U zou ons een professionele rechtswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Voorbeelden eerste consult aan huis of bedrijf

U bent op de pagina: rechtswinkel Ridderkerk. Naast deze plaats zijn wij in alle overige plaatsen in Nederland actief.

Dit is een voorbeeld van een eerste consult aan huis of bedrijf. Dit is natuurlijk niet het enige soort geschil dat aan ons wordt voorgelegd. We worden voor uiteenlopende juridische problemen benaderd.

De casus:

Cliënt wilde vrij krijgen op een bepaalde datum. Zijn werkgever heeft aangegeven dat er die datum weinig mensen zijn en hij gewoon moet komen werken. Hij heeft toen een smoes verteld en kreeg vervolgens wel vrij. Zijn werkgever heeft toen onderzoek gedaan en kwam erachter dat cliënt loog, hij heeft cliënt direct op non-actief gezet. Cliënt krijgt kort hierna een ontslag op staande voet.

Actie:

Wij vorderen dat de werkgever het ontslag op staande voet intrekt. We nemen het standpunt in dat er geen gegronde reden is voor een ontslag op staande voet. De leugen is niet voldoende voor een ontslag op staande voet, de werkgever had eerst een officiële waarschuwing moeten geven. Wanneer de werkgever het ontslag doorzet bespreken wij in overleg met cliënt de volgende stap.

Dit is een beschrijving van een eerste consult op de pagina rechtswinkel Ridderkerk, waarbij wegens geheimhouding en privacy de gegevens en informatie die tot herkenning van de cliënte kunnen leiden zijn weggelaten.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een rechtswinkel zoekt in Ridderkerk en omstreken.

Ridderkerk is een dorp gelegen op het eiland Ijsselmonde. In het dorp wonen nu ongeveer 27.000 inwoners. Vroeger werd er veel vlas verbouwd in het dorp maar dat is nu verdwenen. Toersiten komen nog steeds vaak naar het 'Waaltje'. Er gaat ook een waterbus langs het dorp. Verder heeft het dorp ook een haven de Ridderhaven.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Ridderkerk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische hulp / een rechtswinkel nodig heeft.

Nederland

Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.